Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Bütünleme Sınavları Hakkında Bilgilendirme

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarımızda bütünleme sınavları 29 Haziran 2024 Cumartesi günü 10:00-13:45 saatleri arasında Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü B7 nolu derslikte gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz sınava katılım durumlarını OBS üzerinden görebilecekleri gibi bütünleme sınavları katılım listesine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirler:

Bütünleme Yapılacak Dersler ve Öğrenci Bilgileri için TIKLAYINIZ.

Not: Sınav başlamadan öğrenci kimlik kartı veya T.C. Kimlik Kartını görevliye ibraz etmeniz ve sınav başlamadan 15 dakika önce sınav yerinde bulunmanız gerekmektedir. Sınav başladıktan 30 dakika sonrasında sınav salonuna öğrenci kabulü yapılmayacaktır.

Sınav Merkezi: