(ÖNEMLİ-GÜNCEL) Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Ara Sınav Sınav Merkezi ve Ders Listesi

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları ara sınav oturum bilgileri için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları ara sınav sınav merkezi bilgileri için TIKLAYINIZ.

Sınav giriş belgeleri sınav merkezi başvurusu gerçekleştirilen sistem üzerinden alınabilmektedir:

NOT: Eskişehir sınav merkezimizde sınava katılacak öğrencilerimiz için giriş belgelerinde belirtilen salon bilgileri güncellenmiş olup duyurumuzda belirtilen salon bilgileri dikkate alınmalıdır (gerekli yönlendirme bina girişinde de sağlanacaktır).

ÖNEMLİ UYARILAR

1. Öğrenciler sınava girebilmek için Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi bu amaçla kullanılabilir) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışındaki belgeler (T.C. Kimlik numarasız sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.
  2. Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi getirmeniz gerekmektedir.
  3. Öğrenciler kalemtraş, şeffaf şişe içerisinde su, peçete (şeffaf ambalaj içerisinde veya ambalajsız), maske, siperlik, dezenfektan/kolonya getirilebilir.
  4. Sınavlarımızda program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmayan, hafızalı olmayan hesap makinesi kullanabilirsiniz.
  5. Öğrencilerin; yanlarında su hariç yiyecek içecek, her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, akıllı saat veya bileklik, telsiz, radyo gibi kaynaklar, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük (alyans hariç), broş ve diğer takılar, her türlü plastik, cam eşya ve metal içerikli eşyalar (kalem kutusu hariç), her türlü mekanik cihaz, (aksi duyurulmadıkça) cetvel, pergel, açıölçer vb. araçlar ile sınav binalarına girmesine izin verilmeyecek, sınav görevlileri bu doğrultuda görev yapacak, söz konusu eşyalar emanet alınmayacaktır. Sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav sırasında ya da sınavdan sonra bu tür cihazları taşıdığı tespit edilen öğrencilerin sınavı geçersiz sayılır.
  6. Öğrencilerin, sınavın başlangıç saatinden en az 1 saat önce sınavın yapılacağı bina önünde bulunmaları, kimlik kontrolleri ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için önemlidir. Sınava girecek öğrencilerin yüzü, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olmalıdır.
  7. Sınavın ilk 15 dakikasından sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrencinin sınav binasına ve salonuna girmesine izin verilmez.
  8. Sınav evrakı dağıtıldıktan sonra öğrencilerin, sınavın cevaplama süresinin ilk 30 dakikası tamamlanmadan ve sınava girecekleri ders sayısına göre belirlenen sınav sürelerinin son 5 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri yasaktır.
  9. Sınavınızı tamamladıktan sonra sınav kitapçığınızı (sayfaları eksiksiz olarak) salon görevlilerine teslim ediniz. Sıra üzerinde bırakmayınız.